0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Binnen aan de slag? Gebruik dan een kamersteiger!

  • Geplaatst op
  • Door Team Steigervoorweinig
Binnen aan de slag? Gebruik dan een kamersteiger!

Wil je veilig binnen aan het werk kunnen op hoogte? Dan is een kamersteiger perfect voor jou! Deze steiger, ook wel een vouwsteiger genoemd, is snel op te bouwen, gemakkelijk te gebruiken in huis, erg licht van gewicht en verkrijgbaar in diverse varianten (ook uit te breiden).

 

Waar bestaat een kamersteiger uit?

Elke kamersteiger bevat standaard 2 frames bevestigd aan een vouwunit. Een kamersteiger wordt niet voor niets een vouwsteiger genoemd, omdat elke kamersteiger opvouwbaar is. Ook bestaat de steiger uit een platform, wat met of zonder luik geleverd kan worden. Als je van plan bent om de steiger in de toekomst uit te breiden in hoogte, is het verstandig om een platform met luik aan te schaffen. Deze is perfect voor het veilig beklimmen van de steiger. Voor deze uitbreiding zijn extra vouwunits of opbouwframes nodig, met bijbehorende schoren. Stabilisatoren worden vaak niet meegeleverd bij de kamersteiger. Het is echter wel verstandig om deze erbij te bestellen voor extra stabiliteit tijdens het werken op de steiger.

 

Verschil kamersteiger & rolsteiger

Een kamersteiger of vouwsteiger wordt vaak gebruikt voor klussen binnenshuis en kleine klassen er rondom. Een rolsteiger wordt vaak gebruikt voor professionele klussen op grotere hoogtes. Een kamersteiger is wel sneller op te bouwen dan een rolsteiger door het vouwbare deel ervan. Een kamersteiger gaat vaak tot maximaal 5 meter werkhoogte, en een rolsteiger is tot 14 meter op te bouwen.  

 

Varianten kamersteiger

De kamersteigers op Steiger voor weinig zijn verkrijgbaar in diverse maten. Zo zijn kamersteigers verkrijgbaar tot 5 meter werkhoogte, tot 135 cm breed en een platformlengte van 150 of 190 cm.  Daarnaast zijn alle onderdelen van een kamersteiger los verkrijgbaar, van steigerwielen tot vouwunits.

 

Populaire kamersteigers

EVO kamersteiger (gemakkelijk opgezet en opgeborgen door 1 persoon)

Kamersteiger 90 cm breed met extra vloer 30 cm

Stucadoor steiger 190 x 400 cm 3 m werkhoogte

Combi kamersteiger werkhoogte 4 m

 

Voor 15:00 besteld, volgende werkdag bezorgd!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »